Woning plaatsen | voorwaarden

Wat is dit voor website:
Exclusiveproperties.nl is een website met alleen huurobjecten in het hogere ( high-end ) segment, met huurprijzen tussen de 3000 en 25000 per maand.

Wie kunnen hier panden plaatsen:
Zowel huiseigenaren, beheerders en verhuurmakelaars.

Hoeveel kost het:
Het plaatsen van huurobjecten is 100% gratis. Ook kan de eigen courtage behouden worden, aangezien wij factureren aan de kant van de huurders.

Wat is onze doelgroep:
Huurders/expats met een hoge levensstandaard. Corporate executives, ambassadepersoneel, managers van multinationals en uit het bankwezen.

In welke steden is exclusiveproperties.nl actief:
Amsterdam, Amstelveen, Almere, Bussum, Blaricum, Bloemendaal, Den Haag, Heemstede, Laren, Naarden, Rozendaal, Wassenaar etc.

Waarom ook uw high-end huuraanbod op deze site thuishoort.
Meer dan 80% van alle expats die een woning zoeken heeft een budget van tussen de € 1250,- en € 3000 euro per maand. Bijna alle zoekopdrachten die ingevuld worden op de websites van de vele collega verhuurmakelaars hebben betrekking op dit budget.

Het is juist die 20% ( huurprijzen variërend van € 3000,- tot € 25000 per maand ) waar wij ons primair op richten. Deze doelgroep moet vaak tientallen websites bezoeken om een beetje passend aanbod te vinden en dat is een tijdrovend en vaak frustrerend proces.

Door een website te presenteren waar alleen high-end huuraanbod op vermeld staat bieden wij een specifieke service en weten we ons perfect te onderscheiden. U kunt hier als eigenaar of verhuurmakelaar uw voordeel mee doen. Uw woning staat immers vermeld tussen gelijkwaardig aanbod, in plaats van op pagina 12 van uw eigen website waar het bijkans onvindbaar is voor Google.

Ook het plaatsen van high-end properties op Funda kent grenzen aangezien Funda alleen in het Nederlands aanbod biedt, waarmee men het grootste deel van de internationale zoekers uitsluit.


Plaats nu uw woning en profiteer van:

Groot bereik in de niche markt van corporate executives en andere welgestelden
Ons eigen netwerk van corporate en private professionals
Onze website biedt uitsluitend aanbod in de high-end markt
Onze Google Adwords campagne is geoptimaliseerd op relevante zoekwoorden welke zorgen voor high-end zoekopdrachten uit meer dan 6 landen.

 

Klik hier om direct uw huurobjecten aan te melden
Meer info ontvangen?

Belt u ons gerust op: 020 423 62 90

Richard Oerlemans
Algemeen directeur

Eday Housing Group
Willemsstraat 20
1015JD Amsterdam
TEL: 020 423 62 90
MOB: 06 81 571 227
www.eday.nl
www.exclusiveproperties.nl